AKADEMIA E KOSOVËS PËR SIGURI PUBLIKE

FAKULTETI I SIGURISË PUBLIKE

           

00

Ditë

00

Hrs

00

Mins

00

secs

Aplikimi online

Aplikoni online për pranim në universitetApliko >>

Aplikimi për diplomë

Aplikoni online për diplomë.Apliko >>

Aplikimi për transfer/mobilitet

Aplikoni online për t'u transferuar në universitet.Apliko >>

Pagesat

Shkarkoni fletëpagesat për të gjitha llojet e pagesave.


Shkarko >>

RAPORTIME / ANKESA

Raporto për çdo parregullsi, ankesa dhe të tjera që mund të hasni në universitet!


Raporto >>

Verifikimi i dokumentëve

Verifiko dokumentet digjitale ose fizike për validitet.Verifiko >>